maandag 5 juni 2017

Driedaagse ontmoeting aan zee: Welkom!


 

Ken je dat? Zo’n vriendschap met iemand uit een hele andere hoek en toch zoveel raakvlakken ervaren!
Die vriendschap heb ik met chefkok Ben Snackers (www.dezesdesmaak.com). Al jaren spreken wij over voeding en opvoeding. Over goed bedoeld verkeerde dingen doen, over (on)macht, over bewustwording. Over al je zintuigen benutten, over goed luisteren naar de wijsheid in jezelf. Ben heeft veel gereisd, uitgeprobeerd, ontdekt en concepten toegepast in restaurants. Eten kan mensen verrassen, verleiden, versterken. Zijn gesprekken met gasten leidden vaak tot diepgaande verkenningen over jezelf ontwikkelen, in de wereld staan en doen wat goed voor je is.
Op mijn vakgebied voer ik ook deze gesprekken, maar dan over het opvoeden van kinderen. Stilstaan bij je eigen ontwikkeling en biografie, het in de wereld staan en kinderen in diezelfde wereld op eigen benen leren staan. Doen wat goed voor je is.
Hierbij zie je onze uitnodiging. Om met ons het gesprek aan te gaan, om te ervaren, te ontmoeten, te proeven. Van 12 t/m 14 augustus op camping de Molenhoek, Kamperland, Zeeland.
We nodigen mensen uit die al jaren werken met kinderen of met professionals die werken met kinderen. In kinderopvang, basisonderwijs, mbo, hbo. In kleine setting gaan we wandelen, in gesprek, eten, proeven, koken, ervaren en ont-moeten. Zodat je met een flinke dosis energie, inspiratie en hopelijk nieuwe inzichten terug komt op je werkplek.

Meer informatie of aanmelden? Mail of bel me gerust! info@wilmavanesch.nl - 06 53613010
Hartelijke groet, mede namens Ben Snackers,

Wilma van Esch

** Waarom Camping de Molenhoek? Omdat eigenaresse Kim Bliek een groot hart heeft voor kinderen, voor bewustwording in voeding en opvoeding en ons graag gastvrij wil ontvangen. Daarom Camping de Molenhoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten